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Storyteller

In Nuremburg with K&U Hausmesse 2014 – Wein radikal anders

posted on 27 November 2014

Gorgeous, wonderful tasting organised by K&U di Martin Kossler, Dunja Ulbricht  and their team. They’re a modest-sized importer in Nuremburg, very special persons, all of them, and they simply exude that spirit, in their remarkably-warm hospitality and generosity, and in every perfect organizational detail of this event that runs for two days every year. It includes some 70 selected wine producers, hailing from Germany, Austria, France… a very careful selection that ensures that each winery has a distinctive and outstanding wine to offer, but above all unique, representative of its own terroir. The tasting’s participants are wine lovers and wine-knowledgeable private customers, and participation (paid, an only by invitation) was impressive

The location was intriguing–a no-longer-used factory building right in the middle of a permanent exhibition of vintage automobiles. The entire event was lively, and with very high-class catering throughout, plus a final dinner with all the producers. I found it fascinating to be able to taste all those wines–organic, biodynamic, conventional–nor did those labels mean much, with such high-quality, utterly-distinctive wines!

I was delighted to be a K&U selected winery, and I fervently look forward to a lengthy collaboration.

A brief report, with photos of some friends… Oh, I forgot: Nuremburg is beautiful!

Profumi

posted on 22 May 2014
La primavera è nel pieno della sua forza vitale e mi piace darvi un piccolo colpo d’occhio del vigneto in questa stagione. Come potete notare dalle fotografie le vigne son già in piena fioritura e, cosa che noi del settore diamo un po’ per scontata, mi chiedo quante persone abbiano mai notato la rara bellezza delle viti in fiore e si siano quindi soffermati ad ammirare.

Dopo Vinitaly

posted on 14 April 2014
Dopo qualche anno di pausa sono tornata a Vinitaly, all’interno dello stand del Consorzio Valtènesi. Premetto che l’ho fatto senza un approccio commerciale, ne ho fatto un investimento in termini di relazioni pubbliche e networking. Praticamente tutta la mia rete di relazioni nel settore è presente e quindi è stata un’ottima occasione per aggiornarci e rinsaldare il rapporto.

Di ritorno dal Prowein

posted on 26 March 2014
Sono appena tornata dal Prowein, una bella esperienza: i risultati commerciali li misurerò nel tempo, ma per contatti e qualità dei contatti è stato un successo. Protagonista è stato il Groppello, che però ha fatto da battistrada agli altri vini. Adesso al lavoro in Cantrina!
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