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Storyteller

Trip to the USA…

posted on 5 May 2017
After two years of working closely with Sussex Wine Merchants, I finally flew to New York to personally meet their team. I found them very accommodating and ultra-efficient, and they planned and helped me with every stop on my itinerary. Christopher and Elan took me to Manhattan, then to Moore Brothers' first wine shop in Brooklyn, then to the other Moore Brothers’ shops in New Jersey and Delaware, all equally impressive. And we ended up with Yves in Atlantic City. I want to warmly thank the entire staff of Moore Brothers for the wonderful hospitality they showed me in all their shops; I was so impressed by their extraordinary professionalism and by the great enthusiasm they show in communicating the world of wine and in introducing their producers’ wines. I truly appreciated how effectively and sincerely they represented and conveyed my own winemaking philosophy. Many thanks to Greg, Dave, and Frank for the great sensitivity and openness they showed me. I feel fortunate indeed to be part of Moore Brothers Wine Choice, together with my winemaking friends of Bele Casel, Paola and Luca

Profumi

posted on 22 May 2014
La primavera è nel pieno della sua forza vitale e mi piace darvi un piccolo colpo d’occhio del vigneto in questa stagione. Come potete notare dalle fotografie le vigne son già in piena fioritura e, cosa che noi del settore diamo un po’ per scontata, mi chiedo quante persone abbiano mai notato la rara bellezza delle viti in fiore e si siano quindi soffermati ad ammirare.

Dopo Vinitaly

posted on 14 April 2014
Dopo qualche anno di pausa sono tornata a Vinitaly, all’interno dello stand del Consorzio Valtènesi. Premetto che l’ho fatto senza un approccio commerciale, ne ho fatto un investimento in termini di relazioni pubbliche e networking. Praticamente tutta la mia rete di relazioni nel settore è presente e quindi è stata un’ottima occasione per aggiornarci e rinsaldare il rapporto.

Di ritorno dal Prowein

posted on 26 March 2014
Sono appena tornata dal Prowein, una bella esperienza: i risultati commerciali li misurerò nel tempo, ma per contatti e qualità dei contatti è stato un successo. Protagonista è stato il Groppello, che però ha fatto da battistrada agli altri vini. Adesso al lavoro in Cantrina!
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